BOOKS BY WOMEN FOR WOMEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr

BOOKS BY WOMEN FOR WOMEN

Filed in:

dia internacional de la dona

 

Avui és el dia internacional de la dona i nosaltres ho celebrem recomanant-vos uns quants llibres que parlen de dones meravelloses, empoderades i empoderadores. Esperem que us agradin i que ens en recomaneu d’altres que també us semblin interessants.

 

In the Company of women de la Grace Bonney ens apropa 100 dones emprenedores d’arreu del món, de totes les races, edats i sectors que ens expliquen les seves històries personals i idees de negoci. Un llibre molt inspirador per aquelles que vulguin tirar endavant el seu propi projecte.

 

 

 

200 Women. La Ruth Hobday fa les mateixes 5 preguntes a 200 dones d’arreu del planeta:

*What really matters to you?
*What brings you happiness?
*What do you regard as the lowest depth of misery?
*What would you change if you could?
*Which single word do you most identify with?

*Què t’importa?
*Què et fa feliç?
*Què creus que és molt trist?
*Què canvairies si poguessis?
*Amb quina paraula t’identifiques?

Hi ha respostes de tot tipus i prerspectives d’allò més enriquidores i diverses. És un súper llibre que us obrirà les portes a diferents maneres de pensar, sentir i viure i amb el que segur que ressoneu fàcilment.

 

 

Women in Science. de la Rachel Ifnotofski és un llibre il·lustrat que explica la història de 50 dones que han fet grans contribucions a la societat en la que vivim. Parla de dones que han aportat els seus coneixements a nivell científic, matemàtic i d’ingenieria. És fantàstic per trencar estereotips o per llegir abans d’anar a dormir.

 

 

Rad Women Worldwide. escrit per la Kate Schatz i il·lustrat per la Miriam Klein Stahl és un llibre similar a l’anterior però que tracta de dones rebels. Dones que han trencat esquemes i estereotips i que han apostat per un món millor, entre elles destaquen la Frida Khalo, Malala Yousafzai, la Marie Curie o la Aung San Suu kiy.

 

 

 

Esperem que els gaudiu i que si en coneixeu algun altre que valgui la pena ens el recomaneu. 

Leave a Reply

  • This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.