certificacionesSERVEIS A ESCOLES

 

ANGLÈS I ALEMANY EXTRAESCOLAR

Informació dels cursos extraescolars

Oferim classes d'anglès i alemany extraescolar a escoles que vulguin externalitzar aquest servei. Ens encarreguem de preparar la programació, tots els materials, els informes i avaluació necessaris.

Aquests tipus de classes d'idiomes es caracteritzen per ser majoritàriament comunicatives i lúdiques. Treballem per projectes i en sessions en format taller on l'anglès i l'alemany s'utilitzen de manera transversal i com a part de l'aprenentatge en context.

Dissenyem materials atractius i d'interès segons l'edat del grup d'alumnes i creiem que la motivació a l'aula, i més en hores extraescolars, és un element clau perquè el procès d'aprenentatge sigui satisfactori.

 

FORMACIÓ AL PROFESORAT

Informació formació al professorat

Oferim cursos de formació al professorat a escoles que vulguin reciclar-se tant a nivell de metodologia com idiomes.  Ens encarreguem de dissenyar programes a mida en funció de les necessitats de cada centre. Treballem principalment centrant-nos en dues línies:

Classes d'idiomes per a professors impartides per nadius que es desplacen a les vostres instal·lacions i preparen activitats de conversa, presentacions, habilitats d'oratòria a l'aula, etc.

Eines i materials d'idiomes per als docents d'anglès, alemany o francès dels centres. Proporcionem un pac d'activitats i recursos en idiomes per poder impartir la matèria de manera innovadora i motivacional.

 

Demana'ns més informació!

     

Realitza la teva consulta en aquest formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible

[contact-form-7 id="3166" title="Contacte CA home"]