Aida

Hola! Em dic Aida. Vaig començar sent alumna de l’acadèmia i ara atenc al públic i resolc les vostres consultes. Treballar de cara el públic em resulta molt gratificant pel fet de poder oferir l’orientació que necessita un estudiant i ajudar a solucionar els dubtes que jo, com a alumna, també he tingut.
El fet de treballar en un ambient educatiu i envoltada de gent que ensenya diferents idiomes és molt enriquidor tant personalment com professionalment. La veritat és que l’educació té un valor molt important a la meva vida ja que, per una banda, em vaig graduar en Educació Primària i, per altra banda, sento la necessitat personal de formar-me de manera constant i d’aprendre noves coses sempre que puc.
Per mi, una manera d’aprendre i amb la qual gaudeixo molt és viatjar. M’apassiona. I sempre que la situació ho permet, intento escapar-me a qualsevol destí amb la intenció de conèixer noves cultures, nous llocs, noves persones, noves llengües i, en definitiva, viure experiències i nous reptes. Us espero a l’escola!